Depozit pompe hidraulice (hydraulic-solution.com) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

 • FAN CURIER, Livrare in 1-2 zile, Calcul cost livrare in functie de greutatea comenzii

  0 kg … 1 kg   →   25,00 RON
  1 kg … 4 kg   →   35,00 RON
  5 kg … 10 kg   →   45,00 RON
  10 kg … 30 kg   →   80,00 RON

   Conditii de retur

   

  1. Produsul poate fi returnat in decursul 15 ZILE de la data livrarii la client, percepandu-se taxa de transport de 30 lei la care se adauga si taxe de retur/depozitare astfel:
  2. taxa de retur este de 25% din valoarea marfii returnate, daca motivul returului este din vina clientului (identificare gresita, documentatie tehnica neverificata)
  3. Nu se accepta returul in urmatoarele situatii

  4. piese murdare, cu urme de montaj sau cu ambalaj deteriorat
  5. pentru piesele comercializate in baza unei comenzi (ce nu sunt repere in stoc) returul va fi posibil doar contra-cost  (cost reprezentat de taxa de restocare/penalizare a furnizorului si costul de transport pana la acesta)
  • In cazul marfii mai vechi de 15 ZILE nu se accepta returul acesteia
  1. Nu este acceptatata returnarea articolelor speciale (repere special comandate pentru client). 
  2. Marfa, precum si ambalajul, trebuie sa nu prezinte nicio urma de deteriorare. In cazul constatarii unei deteriorari ale ambalajului original, sau a marfii, returul va fi refuzat. In acest caz, costurile de retur vor fi imputate clientului. Unitatile de ambalaj deteriorate nu vor fi acceptate.
  3. Retururile trebuie inregistrate telefonic sau printr-o cerere. 
  4. Clientul trebuie sa mentioneze in scris, pe dovada de livrare a firmei de expeditie, deteriorarile generate in urma transportului. Daca clientul observa orice fel de deteriorare, acesta are obligatia de a pastra marfa, pana la sosirea firmei de expeditie si pana la efectuarea evaluarii, la fata locului. Daca clientul va returna articolul deteriorat, fara o notificare in prealabil a firmei de expeditie, firma de transport va respinge prejudiciul si nu isi va asuma nicio raspundere. Deteriorarile rezultate in urma transportului vor putea fi prelucrate, doar in situatia in care acestea au fost reclamate, la termen, a doua zi dupa livrare. Pentru livrarile efectuate in cursul zilelor de vineri se vor putea face reclamatiile lunea pana la ora 12.