Hydraulic Solution:

 

  • Furnizează o gamă largă de componente hidraulice pentru toate sectoarele industriei din întreaga lume.
  • Este specializat în furnizarea de pompe hidraulice pentru aplicații noi și înlocuitoare.
  • Deține stocuri mari, inclusiv peste 3000 de specificații diferite ale pompelor hidraulice.
  • Furnizează in intreaga tara în principal 1-2 zile, încercând să expedieze toate comenzile primite înainte de 16:00, în aceeași zi.
  • Furnizează clienților din întreaga lume, utilizând diferite metode de transport, în funcție de mărime, urgența comenzii și instrucțiunile clienților.
  • Se mândrește cu furnizarea unui standard ridicat de servicii - rapid și amabil la un preț competitiv.

Pompe hidraulice

Pentru toate nevoile dvs. legate de pompe hidraulice, nu căutați mai departe de Hydraulic Solution.

 Oferim diverse tipuri de pompe hidraulice, inclusiv pompe cu palete, pompe cu roti dintate și pompe cu pistonase. Serviciul nostru personalizat vă permite să aveți o pompă personalizată care să corespundă specificațiilor dvs. intr-un timp foarte scurt.

Aveți nevoie să reparați o pompă existentă?

Nu vindem doar pompe hidraulice noi, oferim și piese de schimb, precum și servicii complete de reparație și testare. Puteți conta pe noi pentru a vă asigura că sistemul dumneavoastră hidraulic funcționează în cel mai scurt timp!

Motoare hidraulice

Aveți nevoie de un motor hidraulic nou? Căutați o piesă de schimb pentru una existentă?

Avem in stoc hidromotoare Danfoss, OMR, OMP, OMV, etc.

Dacă da, stocul de la Hydraulic Solution este sigur că va avea ceea ce aveți nevoie. Vindem o gamă largă de motoare, incluzând modelele cu palete, pistoane, roti dintate și orbitale. Pentru orice motoar hidraulic și alte piese, trebuie doar să căutați folosind codul piesei pentru a găsi articolul de care aveți nevoie, sau sa luati legatura prin numarul de Whatsapp cu unul din specialistii nostrii.

Comunică cu noi!

Ne bucuram sa primim feedback de la clienți și furnizori cu privire la modul în care serviciul nostru poate fi îmbunătățit în continuare. Spuneți-ne cât de mulțumit esti de noua pompă hidraulica sau orice alt articol pe care l-ați comandat. De asemenea, dorim să știm dacă există întrebări sau nelămuriri. Vă rugăm să utilizați formularul nostru de feedback pentru a ne trimite orice idei sau comentarii.

Piese Utilaje

Din Februarie 2022 va asteptam pe site-ul de piese pentru utilaje de constructii www.inter-parts.ro locul unde puteti gasi piese precum senile cauciuc, transmisii finale, etc, pentru utilaje JCB, Caterpillar, Komatsu, Volvo si altele. 

Asteptam cererile dumneavoastra aici.